بیتا سرویس
X
09121074065 همراه
کندانسور داکت اسپلیت چیست؟

کندانسور داکت اسپلیت وظیفه کاهش دما و تبدیل مبرد از حالت گاز به مایع را بر عهده دارد. مبرد در حالت گاز وارد کنوانسور می شود و در هنگام عبور از لوله ها و به مایع تبدیل می شود. در این هنگام حرارت را به محیط اطراف انتقال می دهد. کندانسور داکت اسپلیت یک نوع مبدل حرارتی است که در یونیت خارجی قرار دارد که وظیفه کاهش دما و تبدیل مبرد از حالت گاز به مایع را بر عهده دارد.

بیتا سرویس
بیتا سرویس

کندانسور condenser که به معنای متراکم کننده می‌باشد و غالبا به آن چگالنده نیز می‌گویند در قسمت یونیت خارجی دستگاه داکت اسپلیت قرار دارد و در واقع نوعی مبدل حرارتی است که به عنوان خنک کننده در سیستم تهویه مطبوع کارایی دارد.

داکت اسپلیت‌ها از دو نوع یونیت داخلی و خارجی تشکیل شده‌اند که در بخش داخلی اواپراتور داکت اسپلیت قرار دارد و در یونیت بیرونی، کندانسور داکت اسپلیت نصب می‌گردد. وظیفه کندانسور، کاهش دما و تبدیل مبرد از گاز به مایع است. نحوه مکانیزم این نوع خنک کننده به نحوی است که با کمترین هزینه، بیشترین راندمان را ارائه می‌دهد و وظیفه اصلی آن کاهش دمای سیالات است.

مجموعه بیتا سرویس به عنوان یکی از بهترین سازنده و طراح سیستم‌های تهویه مطبوع و خنک کننده صنعتی، انواع کندانسور را به مرحله تولید رسانده است. به منظور اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان در ارتباط باشید.

اهمیت کندانسور در داکت اسپلیت

کندانسور در سیستم خنک کننده داکت اسپلیت از اهمیت بسیاری برخوردار است چرا که یکی از قطعات مهم در این سیستم محسوب می‌گردد. کندانسور در فضای خارجی  و باز نصب می‌گردد و در ساختار آن از قطعات بسیار زیادی استفاده شده است. فرآیند تولید هوای خنک تنها در نتیجه نوع کارکرد مطلوب و بهینه انجام می‌گیرد.

 به طور کلی در طراحی کندانسور فاکتورهایی مورد توجه می‌باشد که عبارتند از:

  1. شکل کندانسور
  2. قطر لوله‌های کندانسور
  3. نوع مداربندی لوله‌ها
  4. قطر هدر ورودی و خروجی
  5. جنس فین
  6. ابعاد و ضخامت فین

از این میان، مداربندی لوله‌ها در نوع طراحی کندانسور بسیار تاثیرگذار است و منظور از مدار بندی لوله، نوع و نحوه توزیع مبرد در تمامی بخش‌های کندانسور می‌باشد.

پارامتر پراهمیت دیگر، شکل و جنس فین‌ها می‌باشد که در مقدار و میزان انتقال حرارت تاثیر بسیاری دارد. فین‌ها در انواع فین آلومینیومی، بلوفین (فین آبی) و گلدفین دارای تنوع می‌باشد. اما غالبا از نوع فین‌های آلومینیومی استفاده می‌شود که به لحاظ هزینه بسیار به صرفه می‌باشد.

اما در صورتی که علاوه بر مقاومت، میزان انتقال حرارت بیشتر نیز مد نظر قرار گیرد، فین‌های مسی مناسب‌تر می‌باشند.

لوله مسی مناسب کندانسور داکت اسپلیت چیست؟

در سیستم‌های تراکمی، نوع آلیاژ مس، در بین سایر فلزات، بیشترین راندمان را برای تبادل حرارت دارد. این لوله‌های مسی، سایزهای مختلفی دارند که از این میان، کویل 3.8 بیشترین میزان از راندمان خنک سازی را ارائه می‌دهد. مجموعه بیتا سرویس به دلیل برخورداری از سالها تجربه، تلاش نموده تا بهترین ویژگی و مشخصات را هنگام تولید کندانسور داکت اسپلیت تعیین و ارائه نماید.
کمپرسور داکت اسپلیت یکی از اجزای داخلی کندانسور است که در تولید هوای خنک بسیار کمک می کند. کمپرسور دارای مدلهای روتاری، پیستونی، اسکرال، دور ثابت و اینورتر می باشد.

نحوه نگهداری از کندانسور

باتوجه به اینکه کندانسور در فضای باز نصب می‌گردد، منجر به آلودگی شدید در آن می‌گردد. وجود گرد و خاک در لابلای فین‌ها سبب ایجاد اختلال در عملکرد و تبادل حرارتی فین‌ها می‌گردد. از این رو، نگهداری از کندانسور داکت اسپلیت از اهمیت بسیاری برخوردار است که به منظور مشاوره برای نحوه نگهداری می‌توانید با تیم مشاوران مجموعه از طریق راه‌های ارتباطی، مشاوره بگیرید و در ارتباط باشید.

قیمت کندانسور داکت اسپلیت

به منظور تعیین قیمت کندانسور داکت اسپلیت عوامل مختلفی همچون نوع ساختار، نوع کندانسور، میزان تبرید و... دارای اهمیت است. به منظور دریافت اطلاعات راجع به قیمت کندانسور داکت اسپلیت می‌توانید با کلرشناسان مجموعه بیتا سرویس در ارتباط باشید و دریافت مشاوره نمایید.



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید