انتخاب و نصب رادیاتور به عنوان یکی از روش هایی می باشد که شما می توانید برای گرم کردن محیط مد نظر خود را آن را انتخاب کنید. نوع کارکرد رادیاتورها به گونه ای می باشد که آب به صورت مداوم در جریان می باشد و به خاطر حرکتی که به صورت یکپارچه دارند گرم می شوند و حرارت به وجود آمده از آب داغ سبب گرم شدن محیط مد نظر شما خواهد شد. بعد از انجام این کار آب گرم رادیاتور را ترک می کند و به خاطر حرکت در حلقه ی پیوسته طی مسیری که وجود دارد دوباره تبدیل به آب سرد می شود و این چرخه ای که به آن اشاره کردیم ادامه پیدا می کند. این نوع از عملیات بیشتر در رادیاتور پره ای انجام می شود. در برخی از موارد ممکن است به خاطر مشکلاتی که برای رایاتورها به وجود می آید نیاز باشد تا پره رادیاتور تعویض شود. برای این که در این مورد اطلاعات مورد نیاز را داشته باشید در این بخش به بررسی نحوه تعویض پره رادیاتور می پردازیم.
رادیاتورهایی که برای خرید در بازار وجود دارد در مدل های مختلفی طراحی و تولید شده اند ولی اگر قصد خرید کاربردی ترین مدل را دارید پیشنهاد می کنیم رادیاتور پره ای را برای خرید انتخاب کنید. مزایا و معایب انتخاب رادیاتورهای پره ای به شرح زیر می باشد.
- هر زمان که یک پره از دستگاه با مشکل رو به رو شود حتماً نیاز نیست کل سیستم تعویض شود.
- پره های انتخابی برای دستگاه در اندازه های مختلف هستند.
- سبک و حمل آسان
- امکان نصب بر روی دیوار وجود دارد.
- به خاطر انتخاب متریال آلومینیوم زمانی که داغ شوند خطر ترک خوردگی آلیاژ، پریدگی و شکستگی دیواره وجود دارد.
- در مقایسه با مدل پنلی قیمت گران تری دارند.
- تولید گاز هیدروژن که ممکن است سبب خرابی پمپ شود.
تعداد پره های مورد نیاز برای رادیاتور در یک محل چقدر است؟
برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که ممکن است این مورد برای شما مسئله ی ساده ای به نظر برسد ولی در صورت عدم توجه به این مسئله ممکن است در فصول سرد سال برای تأمین گرمایش مورد نیاز محیط با مشکل رو به رو شوید. معمولاً تعداد رادیاتورها برای هر محیط با توجه به موارد مختلی اعم از ابعاد و متراژ، میزان نورگیر بودن خانه، تعداد اتاق ها، طول و عرض پنجره ها تعیین خواهد شد. برای این که تعویض پره ها به درستی و به صورت اصولی انجام شود بهتر است از افراد متخصص و کاربلد در این زمینه کمک بگیرید به همین خاطر می توانید برای استفاده از این خدمات با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید تا همکاران ما در مجموعه بیتا سرویس به شما در این مورد کمک کنند.
تعویض رادیاتور پره ای به چه صورتی انجام می شود؟
زمانی که قرار است نسبت به تعویض پره رادیاتور اقدام کنید در گام اول نیاز است تا در مورد مدل رادیاتور و سایر متعلقات آن اطلاعات کافی داشته باشید. به طور کلی باید بگوییم که رادیاتورهای پره ای نوعی رادیاتور فولادی و یا آلومینیومی می باشند که از بلوک های قابل تفکیک ساخته می شوند. زمانی که نسبت به خرید این مدل دستگاه ها اقدام می کنید بیشتر این مدل انتخاب می شود چون توسط مغزی چپ گرد و راست گرد به هم دوخته و یا پیوند داده شده اند. این دستگاه در مدل های 3 پره، 5 پره، 8 پره و 10 پره وجود دارند. مهم ترین مسئله ای که باعث پرطرفدار شدن این مدل شده است به خاطر این است که می توانید تعداد پره ها را بر خلاف دیگر رادیاتورها کم و زیاد کرد. هم چنین باید بگوییم که امکان تعمیر و جابه جا کردن پره ها به خاطر خرابی وجود دارد. نصب این دستگاه گزینه ی مناسبی برای منازل و دفاتر کاری می باشد.
توجه: هنگام انتخاب رادیاتور باید به موارد مختلفی اعم از حجم گرمایش مورد نیاز در محل، آفتاب گیر بودن ساختمان، تعداد پنجره ها، نوع ساخت آپارتمان، فضاهای خارج ساختمان، طبقه ی محل مورد نظر برای نصب رادیاتور توجه داشته باشید.
ممکن است بعد از گذشت مدت زمان مشخصی یک سری از مشکلات برای رادیاتور شما پیش بیاید و مجبور شوید که مجدداً دستگاهی جدید بخرید و یا این که با تعویض یک پره مشکل به وجود آمده را برطرف کنید. جهت تعویض پره های رادیاتور پره ای نیاز است تا در ابتدای کار اطلاعاتی در مورد نوع عملکرد دستگاه داشته باشید. بیشتر مدل های این دستگاه از نوع فولادی و یا آلومینیومی هستند و بلوک هایی دارند که قابلیت تعویض دارند. حتی در برخی از موارد جوش و یا جا زدنی هستند که استفاده از آن توصیه نمی شود. مدل دیگر هم متشکل از پره هایی می باشند که توسط مغزی چپ گرد و راست گرد بهم دیگر دوخته شده اند. شوفاژهایی که از نوع پره ای هستند متشکل از سه بخش اصلی پره، مغزی، واشر هستند. منظور از مغزی چپ گرد و راست گرد این است که در بخش راست و چپ شوفاژ قرار داده می شوند تا به جمع شدن پره ها کمک کنند. در مواردی که پس از انجام بررسی های مورد نیاز مشخص شد که پره ها تعویض شوند در ابتدای کار باید به تعداد مورد نیاز وره و مغزی چپ گرد و راست گرد و واشر تهیه کنید.
توجه: مسئله ی مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که در صورتی که شوفاژ شما نیاز به تعویض بیش از دو پره دارد، می توانید به تعدادی که نیاز است پره را از شوفاژ دیگر باز کنید تا برای نصب آن به رادیاتور مد نظر شما کارها راحت تر و بدون دردسر انجام شود. هم چنین توجه داشته باشید که پیش از انجام هر کاری آب موجود داخل شوفاژ را خالی کنید.
مراحل مربوط به تعویض پره رادیاتور پره ای
برای این که بتوانید نسبت به باز و بسته کردن پره های رادیاتور اقدام کنید نیاز به استفاده از آچار مخصوص خواهید داشت. مدل آچارها به گونه ای می باشد که در بخش انتهایی آن یک دسته قرار داده شده است تا شما بتوانید از این بخش برای وارد کردن نیرو استفاده کنید. نیاز است که به کمک آچار دو بلوک رادیاتور را در جهت یکدیگر روی زمین بخوابانید تا بتوانید محل بستن مهره راست گرد و چپ گرد را ببینید. بعد از انجام آن نیاز است به آرامی ابتدا در حد دو دور مهره را در یکی از رادیاتورها اتصال دهید و بعد از آن رادیاتور دیگر را به کمک فرد دیگری به مهره اتصال دهید. در این مرحله باید به واسطه ی انتخاب آچار جمع کن رادیاتور پره ای آن را بر خلاف جهت پنل روبه رویی دو تا سه دور محکم کنید. زمانی که تمام این مراحل به اتمام رسید باید به سراغ پنل دیگر بروید و دو تا سه دور پنل دیگر را سفت کنید. انجام این کار تا زمانی ادامه پیدا می کند که مهره راست گرد و چپ گرد به قدر محکم شود. مسئله ی مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که این مهره ها یکی پایین و دیگری در بالای پره رادیاتور نصب شود. پس از اتمام کار رادیاتور نیاز است تا بست ها و شیرها را متناسب با طول رادیاتور نصب کنید.
هزینه تعویض پره رادیاتور
تا به این جا با نحوه ی تعویض پره رادیاتور آشنا شدید مسئله ی مهمی که در این مورد وجود دارد مربوط به هزینه تعویض پره رادیاتور می باشد. هزینه ی مربوط به تعویض پره ها با توجه به فاکتورهای مختلفی تعیین می شود. قطعاً هر چقدر مراحل مربوط به تعویض پره ها سخت تر باشد هزینه ی نهایی مربوط به تعویض افزایش پیدا می کند. به همین خاطر بهتر است پیش از انجام این کار باافراد متخصص و با تجربه مشورت کنید تا برای تعویض پره ها با مشکل رو به رونشوید.