X

نحوه ی لوله کشی پکیج + آموزش تصویری لوله کشی پکیج

09121074065 همراه
لوله کشی پکیج

لوله کشی پکیج دیواری که به دو نوع لوله کشی آب و لوله کشی گار تقسیم می شود، باید اصولی و با دقت و درستی انجام گیرد، نحوه لوله کشی پکیج دیواری شامل مراحل جداگانه ای است که با طی کردن هر مرحله عمل لوله کشی پیش می رود.

بیتا سرویس
بیتا سرویس

از دیگر خدمات انجام شده در بیتا سرویس، انجام کلیه خدمات مربوط به تعمیر و لوله کشی پکیج می باشد. بهترین روش لوله کشی پکیج بر حسب مکان نصب و استفاده از این دستگاه متفاوت است. با ما همراه باشید تا از این آموزش بهره ببرید. در صورت درخواست سرویس لوله کشی پکیج با بیتا سرویس تماس بگیرید.

لوله کشی پکیج دیواری

 

لوله کشی پکیج دیواری

 

یکی از مراحل نصب پکیج دیواری لوله کشی است، لوله کشی باید به گونه ای انجام شود که علاوه بر ظاهر زیبا و خوشایند باعث افزایش بازدهی گرمایشی دستگاه نیز بشود.

انجام عملیات لوله کشی بدون آموزش صحیح و توانایی لازم باعث نشتی لوله ها می شود به گونه ای که مکررا احتیاج به سرویس پکیج و آب گیری لوله ها است همچنین در کار مدار گرمایش تاثیر بدی گذاشته و مانع از عملکرد صحیح پکیج می شود.

 هنگام انجام لوله کشی پکیج دیواری در هنگام بازسازی واحد مسکونی و یا ساخت و ساز منزل ، انجام کارشناسی محل نصب پکیج دیواری باتوجه به وضعیت دودکش (بودن یا نبودن دودکش)، وضعیت لوله کشی گاز و استانداردهای لازم دیگر انجام می شود و در آخر پس از انتخاب محل مناسب نصب پکیج ، پیمانکار لوله کش برای انجام لوله کشی استاندارد آب و گاز با هزینه ی تمام شده ی مناسب به مشتری معرفی میگردد.

لوله کشی پکیج شامل چهار لوله کشی اصلی آب سرد، آب گرم، سیستم رفت و برگشت می باشد. نکته ی حائز اهمیت در لوله کشی پکیج ، انجام درست و زیبای لوله کشی می باشد زیرا بسیاری از مالکان در هنگام بازسازی منزل باید لوله کشی پکیج روکار انجام دهند. لوله کشی آب و گاز استاندارد و ایمن نیز از نکات مهم هنگام لوله کشی می باشد.  

مواردی که قبل از لوله کشی پکیج باید به آن توجه کرد

انتخاب جنس و طول مناسب لوله

در انتخاب لوله مناسب توجه به ظرفیت انتقال حرارت لوله ها، قطر لوله ها، جنس لوله ها، ضخامت جدار لوله ها، سایز مناسب لوله ها، مقدار دمای مورد نیاز برای گرمایش ساختمان، محل نصب پکیج، متراژ محیط، قدرت پمپ پکیج، میزان و مقدار حرارت دمای آب، نوع مبدل به کار رفته در پکیج (غیر مستقیم، مستقیم) از عوامل اصلی می باشد.

انتخاب نوع لوله کشی

براساس مکان قرارگیری لوله ها، لوله کشی پکیج به دو نوع روکار و توکار تقسیم می شود، زیبایی و عدم نمایش لوله ها یکی از اصلی ترین مزایای لوله کشی توکار است، در لوله کشی روکار برای جلوگیری از گرما دیدگی لوله ها و ایجاد خمیدگی در آنها و ایمنی و حد استاندارد بالا بهتر است از لوله های پنج لایه استفاده شود.

بهترین نوع لوله کشی پکیج چیست؟

بهتر است برای لوله کشی پکیج از سیستم کف گرمایش استفاده کنید، در این نوع لوله کشی به دلیل چرخش و سیر کوله شدن آب و نیز وجود پولیمر و نه آلومینیوم، در لوله رسوب تولید نمی شود و یا در صورت تولید رسوب مقدار آن بسیار ناچیز است و در نتیجه آسیب کمتری به پکیج وارد می شود، در این نوع لوله کشی متراژ گرمایش از کف، رفت و برگشت محاسبه می شود. یکی از سیستم های گرمایشی مورد استفاده در منازل، گرمایش از کف است. برای دریافت مشاوره در زمینه این سیستم و استعلام هزینه ها با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

نصب تک لوله ای

یکی دیگر از انواع لوله کشی ها نصب تک لوله ای است از مزایای این روش می توان به ساده بودن آن و از معایب آن می توان به رسیدن حرارت تنها به ابتدای لوله اشاره کرد.

انتخاب مسیر مناسب از مهم ترین موارد در لوله کشی پکیج دیواری است.

1 -نقشه ساختمان را بررسی کنید، با چک کردن نقشه ساختمان که توسط مهندس مربوطه کشیده شده محل نصب رادیاتورها و الگوی قرارگیری آنها را به دست می آورید.

2- پس از بررسی نقشه ساختمان، طرح شبکه لوله کشی پکیج دیواری را درآورید، با کشیدن نقشه لوله کشی پکیج دیواری و نمایش محل اتصال لوله ها به یکدیگر به مسیر درست لوله کشی می رسید.

3- در این مرحله به صورت عملی اندازه مسیر را به دست آورید تا به همان اندازه لوله تهیه شود و با انتخاب لوله های مناسب و اندازه گیری قطر لوله ها اکنون می توانید به لوله کشی پکیج دیواری اقدام کنید.

نکته :معمولا به علت قابلیت تحمل فشار زیاد آب و مقاوم بودن در برابر دمای زیاد گرما، در لوله کشی پکیج دیواری از لوله های پلاستیکی استفاده می شود.

انواع لوله کشی پکیج

 لوله کشی پکیج شوفاژ دیواری به سه دسته زیر تقسیم می شوند که هرکدام روش خاص خود را دارند و برای اماکن متفاوتی قابلیت استفاده دارند:

لوله کشی مختلط

در این سیستم طرز قرارگیری لوله ها هم در کف زمین و هم در سقف کاذب است.

لوله کشی با برگشت مستقیم

این سیستم یک لوله کشی خوب برای منازل و محیط های کوچک می باشد.

لوله کشی با برگشت معکوس

امروزه در اکثر ساختمان های شهری با متراژ متوسط این سیستم رایج است.

به دلیل عدم رسوب گرفتن لوله ها و تولید گرمایش مطلوب و مزایای زیاد سیستم لوله کشی کف گرمایش، این نوع لوله کشی پکیج دیواری نیز محبوبیت بسیار زیادی دارد.

نکات ریز اما مهم در لوله کشی پکیج

1. برای بهتر داغ شدن شوفاژ در هنگام لوله کشی از تعداد زانوی کمتری استفاده کنید زیرا هر چه تعداد زانو بیشتر باشد پمپ پکیج فشار بیشتری را متحمل می شود، حال اگر از زانو استفاده می کنید دقت کنید که قطر لوله 25 باشد و زانو 45 درجه باشد زیرا این نوع از فشار زیاد بر پمپ و شکسته شدن آب برگشت جلوگیری کرده و مشکلات کمتری برای پکیج ایجاد می کند.

2. برای لوله کشی رادیاتورها بهتراست آنها را در زیر پنجره قرار دهید تا از تاثیر سرمای خارج از محیط جلوگیری بکند، در محاسبه متراژ گرمایش رادیاتور فقط مسیر رفت را حساب می کنیم، علم های رادیاتور که از آنها برای بستن رادیاتورها استفاده می کنیم نیز باید در زیر پکیج 32 باشد و نهایتا به لوله 25 تبدیل شود.

3 .هر چه متراژ لوله بیشتر باشد فشار بیشتری بر پمپ پکیج وارد می شود، پس بهتر است از متراژ لوله کمتر استفاده کرد، اگر به هر دلیلی متراژ لوله کشی زیاد شد یک پمپ کمکی در قسمت رفت قرار دهید تا به پمپ اصلی کمتر فشار وارد شود همچنین مسیر لوله کشی پکیج نباید پیچ و خم زیادی داشته باشد.

4 .بهتر است در هنگام لوله کشی از لوله های 4/3 استفاده کنید، استفاده از لوله های 2/1 مگر در مواردی که متراژ ساختمان کوچک و مسیر لوله کشی کوتاه است توصیه نمی شود زیرا این لوله ها به مرور باعث خرابی پمپ دستگاه می شوند.

5 .برای محاسبه قدرت پمپ از فرمول قدرت پمپ= 0.075 × متراژ لوله کشی استفاده می کنیم، از این طریق می توان متراژ مناسب لوله کشی با توجه به قدرت پمپ را به دست آورد.

در انجام لوله کشی پکیج شوفاژ دیواری دقت لازم را داشته باشید و برای لوله کشی پکیج ،نصب پکیج ،تعمیر پکیج از متخصصین کمک بگیرید  تا از نیاز مکرر به سرویس و تعمیر پکیج بکاهید و از خسارت های لوله کشی نامناسب پیش گیری کنید.

پکیج چیست؟

 در گذشته هزینه های بسیاری جهت گرمایش تولیدی توسط موتورخانه ها هزینه می شد. علاوه بر هزینه ، سوخت و نگهداری آنها کار سخت و زمان بری بود. مثلا تعمیر پکیج بسیار ساده تر از یک موتورخانه با حجم بزرگ و پیچیده است. همچنین در مصرف هزینه ها بسیار صرفه جویی می شود. پکیج ها فضای کمی اشغال می کنند، مخصوصا پکیج های دیواری. بازدهی بالایی دارند . هر واحد از پکیج جداگانه ای استفاده می کند که این باعث استقلال واحد های مسکونی می شود. مزیت های بیشمار پکیج های دیواری سبب محبوب شدن آنها در ارگان های اجرایی هم شده است. به گونه ای که این روز ها کمتر استفاده از موتورخانه ها مشاهده می شود.

پکیج دیواری معمولا داخل آشپزخانه و یا تراس بر روی دیوار نصب می شود . که جهت ایجاد ایمنی بهتر است از دودکش دو جداره استفاده شود. بدین گونه هوای مورد نیاز دستگاه از محیط بیرونی تامین می گردد و خطری ساکنین را تهدید نخواهد کرد.

از جمله مصارف پکیج گرم کردن خانه  یا ساختمان های تجاری با استفاده از گرمایش از کف، رادیاتور، فن کوئل می باشد. همچنین آب گرم مصرفی واحد ها را نیز مهیا می کند .اگر بخواهید در مصرف انرژی صرفه جویی کنید می توانید از ترکیب پکیج و کویل آب گرم استفاده نمایید. بدین گونه گرمای بهتری با هزینه کمتری خواهید داشت.

عملکرد پکیج در حالت تابستانی چگونه است؟

در این حالت هنگامی پکیج شروع به فعالیت می کند که نیاز به آب گرم باشد، این عملیات به صورت اوتوماتیک انجام می شود . هنگامی که شیر آب گرم باز می شود ، سنسور فشار ،مشعل را روشن می کند و بعد از بستن شیر آب گرم پکیج خاموش می شود.این دستور از طریق برد کنترل الکترونیک صادر می شود .مبدل حرارتی ثانویه پوسته- لوله فورا آب گرم را تولید می کند.

عملکرد پکیج در حالت زمستانی چگونه است؟

وظیفه ی  پکیج در فصل زمستان متفاوت است. چون علاوه بر گرم کردن آب مصرفی باید رادیاتور و مدار های گرم کننده را نیز گرم نماید. در این سیستم اولویت با آب گرم مصرفی است. وقتی شیر آب گرم باز می شود. سنسور برقی مدار رادیاتور را تا زمانی که آب گرم مصرفی باز است قطع می نماید. اما این موقت است و با بسته شدن شیر آب گرم مدارآبگرم رادیاتور وصل می گردد. به این گونه همیشه آب گرم به صورت آنی در دسترس است.

پک لوازم نصب پکیج شوفاژ دیواری شامل کالاهای زیر است 

 

لوازم نصب پکیج

  1.  يك عدد شير ربع گرد ورودى آب سرد سايز ١/٢ اينچ 
  2. دو عدد شير ربع گرد رفت و برگشت آبِ شوفاژ سايز ٣/٤ اينچ 
  3.  دو عدد شلنگ رفت و برگشت آبِ رادياتور
  4.  دو عدد شلنگ آبِ سرد و گرم 
  5. يك دستگاه سختى گير مغناطيسى
  6.  يك عدد فيلتر گاز

مهم ترین نکات نصب پکیج دیواری گازی

 

نکات مهم در نصب پکیج دیواری

  • در مکانی که پکیج دیواری قرار است آن جا نصب شود باید از مصالح ساختمانی مطمئن و مناسب برای تحمل وزن پکیج استفاده شود. حداقل فاصله ی پکیج دیواری از دیوار یا کابینت مجاور 15 سانتی متر، از کف یک متر و از دیوار روبه رو نیز یک متر باید باشد.
  • دارا بودن دودکش مناسب با میزان مکش کافی و داشتن استاندارد از الزامات پکیج دیواری پکیج است. 
  • قبل از هرگونه اقدام برای راه اندازی پکیج ، لوله کشی شوفاژ باید شست و شو و از هرگونه مواد خارجی عاری شود چرا که در غیر این صورت ممکن است هنگام راه اندازی ، ذرات خارجی وارد پمپ شده و باعث گریپاژ و در نهایت سوختن پمپ سیرکولاتور شود.
  • مسیر رفت و برگشت لوله ها باید مشخص شود.
  • به منظور آسانی در نصب، راه اندازی و تغییرات ممکن،باید تمامی لوله های متصل به دستگاه شیرفلکه از قبل نصب گردد. شیر فلکه برای آب سرد ورودی تنظیم گردد تا دبی آن بالاتر از ظرفیت پکیج نباشد.
  • با استفاده از شیلنگ خروجی، شیر اطمینان را به بیرون از دستگاه راهنمایی کنید.
  • نصب فیلتر مناسب در ورودی گاز
  • استفاده از محافظ الکتریکی برق استاندارد و مخصوص پکیج جهت جلوگیری از آسیب به برد و قطعات الکترونیک
  • در مناطقی ک رسوب و املاح آب زیاد است حتما در مسیر آب ورودی باید از رسوب گیر پلی فسفات یا مغناطیسی استفاده شود تا از رسوب گرفتگی جلوگیری شود.
  • قطر داخلی لوله ها و شیلنگ ها باید استاندارد باشد. قطر لوله ها و شیلنگ های رفت و برگشت شوفاژ 4/3 و لوله های آب مصرفی 2/1 می باشد.
  • با پیچ و بست داخل دستگاه ، پکیج را باید به دیوار نصب کرد.
  • با استفاده از لوله های خرطومی استیل یا شیلنگ های استاندارد می توان لوله های رفت و برگشت شوفاژ ، سرد و گرم مصرفی و لوله ی گاز را به دستگاه وصل کرد و برای جلوگیری از هرگونه نشت کنترل شود هم چنین قبل از راه انداختن، دستگاه باید به طور کامل آچارکشی شود و در نهایت کنترل شود.

نکات مهم برای انتخاب مکان مناسب نصب پکیج دیواری گازی 

  1. بالای اجاق گاز و سایر وسایل گرمایشی نباشد.
  2. حداقل فاصله ی دستگاه با دیوار روبه رو یک متر باشد.
  3. فاصله ی دستگاه با دیوار یا کابینت مجاور از دو طرف کمتر از 15 سانتی متر نباشد.
  4. فاصله ی دستگاه تا زمین نباید کمتر از 120 سانتی متر باشد.
  5. فاصله ی کلاهک تعدیل دودکش به طور عمودی تا دریچه ی دودکش نباید کمتر از 30 سانتی متر باشد.

نکته ی قابل توجه این است که کلاهک تعدیل پکیج دیواری باید حداقل 30 سانتی متر پایین تر از دودکش نصب گردد. تا آن جا که می شود باید دستگاه را پایین تر از دریچه دودکش نصب کرد زیرا زیاد شدن فاصله ی پکیج از دریچه باعث بیشتر شدن مکش دستگاه می شود.

چنانچه می خواهید پکیج را داخل کابینت نصب کنید و قصد دارید از نوع دیواری دودکش دار استفاده کنید حتما درب کابینت کرکره ای باشد چرا که دستگاه برای سوخت نیاز به اکسیژن دارد و با این روش دستگاه قادر است اکسیژن مورد نیاز خود را از محیط تامین کند.

مجموعه بیتا سرویس متشکل از افراد زبده با تجربه بسیار بالا از سال 1379 در زمینه نصب، تعمیر، سرویس و یا اصطلاحا عیب یابی سیستم های سرمایشی و گرمایشی از قبیل، موتورخانه، مشعل شوفاژ،رادیاتور، پکیج، نصب اسپلیت، تعمیر اسپلیت، داکت اسپلیت، نصب پمپ آب در کرج و تهران فعالیت می کند. که در این راستا این افتخار نصیب ما شد که نمایندگی بیشتر شرکتهای بزرگ از جمله نمایندگی ایران رادیاتور، ال جی و شرکتهای دیگر را اخذ نماییم. به سبب همین اعتبار سعی خود را بر آن داشته تا با افزایش کیفیت خدمات خود مشتریان زیادی را جذب نموده و رضایت آن ها را کسب نماییم. 

برای نصب پکیج، سرویس و تعمیر پکیج و ...با کارشناسان بیتا سرویس تماس حاصل نمایید.



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
  • سید
    باسلام یه ساختمان با ۱۰۰متر زی بنا میخام پکیج بزارم و رادیات لطفا بفرمایید اگه کلا از لوله ۲۰استفاده کنم با ۵رادیات مشکلی پیش میاد؟ لطفا بفرمایید چه نوع لوله ونمره لوله چند باشه بهتره لولا ۲۵بذارم وتبدیل به ۲۰کنم در ورودی رادیات راهنمایی بفرمایید لطفا ممنونم
    • مدیر سایت

      سلام قربان

      با لوله 20 که جواب نمیده و پمپ پکیج زود از بین میره

      اما با لوله 25 پنج لاله اجرا کنین و وردی هر رادیاتور رو با لوله 20 یا 16 انجام بدین

تماس بگیرید