X
09121074065 همراه
تفاوت چیلر اسکرال و اسکرو

چیلر اسکرال و چیلر اسکرو از مدل‌های چیلر تراکمی محسوب می‌شوند و براساس نوع کمپرسور به کار گرفته شده در تولید آن‌ها نام‌گذاری آن‌ها انجام شده است. اگر قصد خرید یکی از این دو مدل را دارید برای این که بتوانید با توجه به نیاز یکی از مدل‌ها را انتخاب کنید در این قسمت به بررسی تفاوت چیلر اسکرال و اسکرو خواهیم پرداخت تا بهترین انتخاب را هنگام خرید داشته باشید.

بیتا سرویس
بیتا سرویس
زمان خواندن این مطلب: 5 دقیقه

تفاوت چیلر اسکرال و اسکرو 

با توجه به این که چیلرهای اسکرال و اسکرو به عنوان یکی از مدل‌های پرفروش موجود در بازار محسوب می‌شوند قصد داریم با بررسی مزایا و معایب هر کدام و تفاوت‌هایی که بین دو مدل وجود دارد به شما کمک کنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشید. 

هر دو مدل از نمونه های چیلر تراکمی هستند و بر اساس نوع کمپرسور کار شده بر روی دستگاه نام گذاری شده اند. بر اساس نوع کمپرسور نصب شده دارای ظرفیت ها و کاربری متفاوت هستند. از مهمترین تفاوت های چیلر اسکرال و اسکرو می توان به این موارد اشاره نمود:

  • ظرفیت خنک کنندگی
  • راندمان کاری
  • تعمیر و نگهداری
  • تعداد کمپرسور
  • مصرف برق
  • قیمت

در ادامه به بررسی کامل تفاوت های این دو چیلر می پردازیم.

ظرفیت خنک کنندگی

ظرفیت در نظر گرفته شده برای چیلرهای اسکرال بین محدوده 2 تا 300 تن می‌باشد و در مواردی که نیاز باشد توان زیادی داشته باشد بهتر است از مدل‌های اسکرو استفاده کنید. 

در مورد ظرفیت خنک‌کنندگی چیلرهای اسکرو هم باید بگوییم که معمولاً برای پروژه‌‌های بزرگ مورد استفاده قرار می‌‌گیرند و برای ظرفیت‌‌های تبرید بین 70 الی 500 تن استفاده می‌‌شوند. قابلیت تنظیم در این مدل برای شما فراهم شده است و شما می‌توانید ظرفیت آن‌ ها را کم و زیاد کرد و دمای آب در این مدل نوسان زیادی ندارد.

راندمان کاری

از نظر راندمان کاری چیلرهای اسکرو دارای راندمان بالاتری هستند، ولی در ظرفیت‌های کمتر از 150 تن تبرید جزو مدل‌های گران قیمت محسوب می‌شوند.

تعمیر و نگهداری

امکان تعمیر کمپرسورهای اسکرال وجود ندارد ولی کمپرسورهای اسکرو در موارد مورد نیاز امکان تعمیر دارند. کمپرسورهای اسکرو به خاطر ساختاری که دارند کمتر دچار مشکل خواهند شد. مسئله‌ای که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که معمولاً به‌ دلیل سنگین بودن زیاد کمپرسورهای اسکرو، حمل کردن آن‌‌ها در بخش داخل ساختمان می‌تواند مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد.

کمپرسورهای اسکرال کارکرد بهینه‌‌ای دارند و همین مورد باعث کاهش میزان مصرف برق دستگاه خواهد شد. همچنین به خاطر استهلاک پایینی که دارند، در مقایسه با کمپرسورهای اسکرو طول عمر بیشتری دارند.

تعداد کمپرسور

امکان قرار دادن 1 تا 10 کمپرسور در چیلرهای اسکرال وجود دارد ولی در چیلرهای اسکرو معمولاً از 1 تا 3 کمپرسور استفاده می‌شود.

وزن چیلر

چیلرهایی که کمپرسور اسکرال دارد در مقایسه با کمپرسورهای اسکرو وزن کمتری دارند.

مدیریت روغن کاری

در کمپرسورهای اسکرو می‌توان از طریق یک نوع سنسور که بر روی بدنه کمپرسور قرار داده شده است کیفیت روغن‌کاری را به‌ صورت خودکار اندازه‌گیری خواهد شد. ولی در صورتی که در کمپرسورهای اسکرال فقط می‌توان توسط سایت گلاسی که بر روی بدنه قرار دارد به‌ صورت چشمی و نه اتوماتیک می‌توان سطح روغن را اندازه‌گیری کرد.

ضریب عملکرد

نوع مبرد و کمپرسور می‌توان در تعیین ضریب عملکرد کمک کننده باشد.

سطح صدا

در این مورد باید بگوییم که در ظرفیت‌های برودتی یکسان، تعداد کمپرسورهای اسکرال بیشتر از کمپرسورهای اسکرو است. پس می‌توان گفت که در ظرفیت‌های بالا تأثیر بیشتری در تعیین صدا دارند و هر چقدر ظرفیت کمپرسور بالاتر باشد، میزان صدای آن نیز بیشتر است.

در کمپرسورهای اسکرال به این صورت است نیست و صدای کمتری تولید می‌شود به همین خاطر برای پروژه‌های مسکونی از چیلر اسکرال بیشتر استفاده می‌شود. 

قیمت

از نظر قیمت در نظر گرفته شده برای خرید باید بگوییم که قیمت کمپرسورهای اسکرال به نسبت کمپرسور اسکرو مناسب‌تر و مقرون به صرفه می‌باشد.

برای استعلام قیمت چیلر در مدلهای و ظرفیت های مختلف با بیتا سرویس تماس بگیرید.

مصرف برق

کمپرسورهای اسکرال از نظر راندمان کاری بهینه‌تر هستند و به همین دلیل مصرف برق کمتری دارند.

نگاه کلی به تفاوت‌های چیلر اسکرال و اسکرو

مشخصات چیلر اسکرال چیلر اسکرو

ساختار

ساده

پیچیده

نویز

کم

زیاد

مصرف قیمت

پایین

بالا

مصرف انرژی

کم

زیاد

هزینه تعمیر و نگهداری

کم

زیاد

ظرفیت

گزینه مناسب برای مکان‌های کوچک

گزینه مناسب برای مکان‌های بزرگ

انعطاف پذیری

کم

زیاد

در ادامه به بررسی دقیق مشخصات هر یک از دو مدل خواهیم پرداخت. 

چیلر اسکرال 

چیلر اسکرال با کمپرسورهای اسکرال در انواع معمولی، اسکرال دیجیتال و اینورتر طراحی و برای فروش روانه بازار می‌شوند و ظرفیتی که برای کمپرسورهای آن در نظر گرفته شده کمتر از مدل‌های اسکرو است ولی می‌توان از یک تا هشت کمپرسور در یک مدل آن استفاده کرد. (ظرفیت 2 تا 300 تن)

در مینی چیلرها هم به خاطر تناژ پایین سرمایش، از کمپرسورهای اسکرال استفاده می‌کنند.

برای آشنایی بیشتر با چیلر اسکرال کلیک کنید.

بررسی مزایا و معایب چیلر اسکرال

کمپرسورهای اسکرال امکان تعمیر ندارند و در صورت آسیب دیدن باید تعویض شوند. با توجه به این که بیشتر شرکت‌های تولید کننده ایرانی امکان دسترسی راحت را به کمپرسور فراهم کرده‌اند در صورت نیاز تعویض آن کمتر با مشکل روبرو می‌شود.

از مزیت‌های مهم این مدل می‌توان به قیمت پایین، حمل‌ونقل آسان، میزان سروصدای کم و... اشاره کرد. 

چیلر اسکرو

امکان قرارگیری یک تا سه کمپرسور در مدل‌های اسکرو وجود دارد ولی از نظر ساختار دارای کمپرسورهای بزرگتر هستند و ظرفیت و کارایی بالاتری دارند، ولی به نسبت کمپرسورهای اسکرال گرانتر هستند.

کمپرسورهای اسکرو دارای دو حالت کنترل ظرفیت هستند: 1- کنترل ظرفیت چهار مرحله‌ای 2- کنترل ظرفیت خطی

برای آشنایی بیشتر با چیلر اسکرو کلیک کنید.

بررسی مزایا و معایب چیلر اسکرو

از نظر راندمان کاری چیلرهای اسکرو بهتر عمل می‌کنند و برای ظرفیت‌های بالاتر از 150 تن تبرید انتخاب مناسبی می‌باشد. به خاطر پیچیدگی بیشتر برای نگهداری و تعمیر این مدل ها نیاز به افراد متخصص و کاربلد دارید.

امکان تعمیر کمپرسورهای اسکرو و نصب کمپرسورهای بیتزر و همبل در این مورد وجود دارد. 

برای خرید و استعلام قیمت چیلر در مدلهای و ظرفیت های مختلف با بیتا سرویس تماس بگیرید.



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید