X
09121074065 همراه
هواگیری پمپ پکیج

هواگیری پمپ پکیج گرمایشی از اقدامت مهم برای راه اندازی اصولی پکیج در زمستان است. هواگیری به فرآیند حذف هوای محبوس شده در سیستم گرمایشی گفته می‌شود که با استفاده از پمپ داخلی انجام می‌شود، این پمپ به گردش آب کمک کرده و هوای اضافی را به نقاطی که شیرهای هواگیری قرار دارند هدایت می‌کند، تا عملکرد بهینه سیستم و گرمایش مؤثر تضمین شود. 
وقتی پکیج روشن می‌شود، پمپ آب را در لوله‌ها و رادیاتورها به گردش درمی‌آورد. اگر هوای اضافی در سیستم وجود داشته باشد، می‌تواند باعث ایجاد حباب‌های هوا شود که مانع از گردش صحیح آب و کاهش کارایی گرمایش می‌شود.

بیتا سرویس
بیتا سرویس
زمان خواندن این مطلب: 3 دقیقه

یکی از روش های هواگیری پکیج، هواگیری از طریق پمپ پکیج است. در ادامه به بررسی مراحل مورد نظر می‌پردازیم:

هوا گیری پمپ پکیج چگونه انجام می شود؟

در همین ابتدا توصیه می‌کنیم که اگر فردی فنی نیستید و آموزش هواگیری پکیج را به صورت کامل فرا نگرفته اید و در برخی موارد آن شک دارید، بهتر است از افراد حرفه‌ای و با تجربه در این زمینه سوال بپرسید. البته برای انجام هواگیری پکیج نیز می‌توانید از افراد متخصص در این زمینه استفاده کنید. در ا دامه به بررسی مراحل هواگیری پمپ پکیج می‌پردازیم.

پس از اینکه در زمستان سیستم شوفاژ و رادیاتورها را فعال کردید، بهتر است برای هواگیری پکیج اقدام کنید. برای این منظور باید به سراغ پمپ پکیج بروید. پکپ پکیج مهمترین قسمتی است که به مرور زمان دچار هوا شده و در نتیجه پس از راه اندازی مجدد برای ایجاد جریان در رادیاتورها، باید هواگیری شود.

هواگیری پکیج در قسمت پمپ این دستگاه اگر به خوبی انجام نشود، باعث ایجاد سر و صدا در مقاطع مختلف زمانی خواهد شد. همچنین وجود هوا در پمپ باعث ایجاد ضربه و بروز مشکل به کل دستگاه خواهد شد. در ادامه مراحل هواگیری پمپ پکیج را بررسی خواهیم نمود:

  1. یک شیر آب گرم باز کنید تا پکیج روشن شده و آب گرم در جریان باشد.
  2. پیچ هواگیری پکیج بسته به نوع و برند سازنده در انتهای پمپ قرار گرفته است. آن را پیدا کنید
  3. یک دستمال ترجیحا دستمال نانو یا میکروفایبر که میزان جذب بالایی داشته باشد را زیر پیج هواگیری پمپ پکیج قرار دهید. این دستمال قرار است آب خروجی را به خود جذب کند.
  4. با استفاده از یک پیچ گوشتی، پیچ هواگیری را باز کنید. برای بازکردن این پیچ باید بر خلاف عقربه‌های ساعت آن را بچرخانید.
  5. در این مرحله آب به همراه هوا از ناحیه‌ای که پیچ را باز کرده ایم خارج می‌شود. سعی کنید برای جلوگیری از کثیف شدن محیط دستمال را زیر آن قرار دهید. البته می‌توانید از یک لیوان یا کاسه نیز استفاده کنید. هرچند به طور معمول پرش‌های ناهمانگ اولیه آب باعث می‌شود که به دیواره پکیج بریزد و به همین علت دستمال گزینه مناسب تری است.
    توجه: آب خارج شده بسیار گرم و در حد جوش است. حتما مراقب دست و بدن خود باشید که دچار سوختگی نشوید. نگران صدای ایجاد شده به دلیل خارج شدن هوا و پاشش آب به خارج نباشید. به مرور از این صدا کاسته خواهد شد.
  6. پس از اینکه صدا کاهش پیدا کرد، تنها آب از محل مورد نظر خارجی می‌شود. این یعنی هواگیری پکیج به صورت کامل انجام شده است.
  7. پیچ بازشده را در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید تا بسته شود و از محکم شدن پیچ اطمینان حاصل نمایید.

دقت نمایید بعد از اینکه هواگیری پمپ پکیج به اتمام رسید، دیگر خبری از سر و صدای زیاد، جوش آوردن و سرد بودن آب نیست.

آیا هواگیری پکیج تنها مربوط به پمپ است؟

به طور کلی می‌توان گفت که هواگیری پکیج با خارج کردن هوای پمپ کامل شده است. اما با این کار تنها بخشی از مشکلات برطرف می‌شود. برای اینکه بتوانید کارایی مناسب تری از رادیاتورها داشته باشید، بهتر است رادیاتور را نیز هواگیری کنید. برای آشنایی با هواگیری رادیاتور کلیک کنید.

 بخشی از هواگیری پکیج برای کارایی بیشتر رادیاتورها به منظور گرمایش ساختمان، هواگیری رادیاتور و شوفاژ است. برای هواگیری رادیاتور نیز باید مراحل مختلفی را انجام دهید. انجام این مراحل نسبتا ساده تر از هواگیری پکیج و پمپ آن است و احتمالا خودتان نیز می‌توانید آن را به سادگی انجام دهید.

خدمات مرتبط:

تعمیر پکیج در تهران 

تعمیر پکیج در کرج



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید