X
09121074065 همراه
رادیاتور قرنیزی

رادیاتور قرنیزی یکی از سیستم هایی می باشد، که قابلیت منتقل کردن حرارت و گرمایش را دارند. در مورد طراحی این رادیاتورها باید بگوییم، که این سیستم دارای یک پوسته از جنس آلیاژ آلومینیومی خاص با فرم و شکلی شبیه به قرنیزی زیبا می باشد، که توانسته است، جایگزین مناسبی برای قرنیزهای مرسوم شوند. پس باید بگوییم، که فضایی که برای پشت این پوسته در نظر گرفته شده است، این امکان را فراهم می کنند، تا بتوانید رادیاتورهای طولی را در مکان مد نظر قرار بگیرند، و در آخر قرنیز تبدیل به سیستم گرمایشی شود.

در مورد کاربرد رادیاتور قرنیزی باید بگوییم، که در محیط های مختلف اعم از ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری قابلیت استفاده را دارند.

بیتا سرویس
بیتا سرویس

رادیاتور قرنیزی یکی از دستگاه های کاربردی برای تأمین گرمایش مورد نیاز در منازلی می باشد، که در طراحی منزل از تزئینات داخلی و دکوراسیون خاصی استفاده شده است. توان خروجی گرمایش این دستگاه زیاد می باشد، و دارای یک منحنی فیزیکی طراحی شده است. در مورد طراحی بدنه ی این رادیاتورها باید بگوییم، که از مس و آلومینیوم طراحی و تولید شده اند، و منحنی به جا در مکان های مبهم (زیر پنجره، گوشه های خانه، اتاق) دارد. آلومینیومی که برای طراحی به کار گرفته می شود، این امکان را برای رادیاتور فراهم می کند، تا بتواند گرما را به خوبی منتقل کند. هم چنین به دستگاه کمک می کند، تا بتواند در برابر آسیب های مختلف از دستگاه محافظت کند.

پس به طور کلی می توان گفت، که رادیاتور قرنیزی به عنوان رادیاتورهای مستقل محسوب می شوند، که می توانند جایگرین مناسبی برای رادیاتورهای قدیمی باشند. فناوری و تکنولوژی هایی که در طراحی آن ها به کار گرفته شده است، به گونه ای می باشد، که کمک می کنند، تا این نوع از رادیاتورها از نظر قیمت مقرون به صرفه و اقتصادی باشند، و بتوانند عملکرد مناسبی داشته باشند.

قیمت رادیاتور قرنیزی

قیمت رادیاتور قرنیزی

قیمت رادیاتور قرنیزی با توجه به موارد مختلفی اعم از نوسانات موجود در بازار، نوع و ابعاد رایاتور، ظرفیت و... تعیین خواهد شد. جهت اطلاع از قیمت دقیق با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع رادیاتور قرنیزی

  • رادیاتور قرنیزی الکترونیکی 

رادیاتور قرنیزی الکترونیکی یکی از مدل های رادیاتور قرنیزی محسوب می شوند، که می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن محیط مد نظر شما را گرم کنند. در مورد ساختار این رادیاتور باید بگوییم، که فاقد مخزن، بویلر (سیستم های مرکزی) می باشند، و در مورد نحوه ی عملکرد باید بگوییم، که به صورت مستقل کار می کنند. قابلیت اتصال به پنل برق اصلی خانه را دارند، و بدین طریق می توانند انرژی مورد نیاز خود را تأمین کنند.

نحوه کارکرد این رادیاتور به شرح زیر می باشد.

هر زمان که ترموستات رادیاتور قرنیزی الکترونیکی روشن شود، هوای سرد نزدیک زمین به داخل سیستم کشیده می شود، و بعد از آن از کنار پره های فلزی که در داخل آن ها کابل مخصوصی قرار داده شده است، عبور خواهند کرد. زمانی که در حال عبور هستند، با توجه به این که از کنار پره ها عبور می کنند، گرم می شوند، و بعد از آن هوای گرم مجدداً به محیط دمیده می شود. 

  • رادیاتور قرنیزی هیدرونیک

رادیاتور قرنیزی هیدرونیک برای به جریان در آوردن آب داغ از لوله های مسی کمک می گیرد، و مسیر عبور را به گونه ای طولانی و تنظیم می کند، که بتواند گرمای مورد نیاز خانه را تأمین کند. پره های مسی که به شبکه ی داخل رادیاتور متصل هستند، کمک می کنند، تا انتقال گرمای آب راحت تر انجام شود. هر زمان آب گرم از لوله ها عبور کند، پره های مسی هم گرم می شوند، و کمک می کنند، تا هوای اطراف هم گرم شود.

مزایای رادیاتور قرنیزی

  • مناسب برای استفاده در ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی می باشد.
  • جایگزین مناسبی برای داکت اسپلیت ها، فن کویل ها، رادیاتورهای معمولی می باشند.
  • کمک به ایجاد سیستم گرمایشی مناسب در فضا می کند، و به خاطر این که دارای تنوع بسیاری در طراحی فرم، شکل ظاهری دارند، می توانند کمک ویژه ای به تأمین گرمایش مورد نیاز کند.
  • در مورد مکانیزم سیستم گرمایشی قرنیزی باید بگوییم، که هیچ پیچیدگی ای در این مورد وجود ندارد.
  • برای کارکرد درست و مطلوب نیاز به استفاده از انرژی های تجدید پذیر (انرژی خورشیدی) دارند.
  • قابلیت ایجاد گرمایش یکنواختی در تمام  نقاط
  • قابلیت نصب بر روی دیوار را دارند، و همین موضوع کمک می کند، تا میزان دسترسی به این دستگاه راحت تر باشد، و هر زمان که نیاز به تعمیرات داشتند، این کار برای آن انجام شود.
  • همان طور که گفتیم بر روی دیوار نصب می شوند، همین مسئله کمک می کند، تا در کوتاه ترین زمان ممکن بتواند دما فضا را بالاتر ببرد، و دیگر دیوار شما سیاه نخواهد شد.
  • این دستگاه برخلاف رادیاتورهای معمولی که فضایی را در ساختمان اشغال می کنند، به هیچ گونه فضای خاصی نیاز ندارند.
  • قرنیزهایی که برای تأمین گرمایش طراحی و تولید می شوند، قابلیت نورپردازی دارند.
  • به کارگیری این رادیاتورها به شما کمک خواهد کرد، تا هزینه های مربوط به لوله کشی های اولیه کاهش پیدا کند.

معایب رادیاتور قرنیزی

معایب رادیاتور قرنیزی

  • دقت و تمرکز بر روی دیوارهای داخلی

ممکن است، این سوال برای برخی از افراد به وجود بیاید، که چرا دیوارهای خارجی که بر روی آن ها پنجره نصب شده است، به نسبت دیگر پنجره ها کمتر گرم می ‌شوند؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم، که با توجه به این که گرما از طریق همرفت کار خود را آغاز می ‌کند، هوای سردی که در محیط بیرونی وجود دارد، از پنجره به داخل محیط نفوذ می کند، و از طریق دریچه وارد رادیاتور قرنیزی می‌ شود، و این مسئله باعث می شود، تا در داخل رادیاتور قرنیزی هوا با مجموعه ‌ای از باله‌ های فلزی گرم می ‌شود، و بعد از آن هوای گرم از رادیاتور بالاتر می رود، و الگوی خود را تکرار می ‌کنند.

  • ایجاد نشدن گرمای ثابت در طول مسیر

با توجه به این که پلاگین قابل ‌حمل در رادیاتورهای قرنیزی وجود دارند، ولی باید بگوییم، که بهترین مدل ها دارای منابعی با 120 و یا 240 ولت هستند، که هیچ کدام از آن ها احتیاج به خدمات نصب ندارند. سیستم رادیاتور قرنیزی در اتاق ها به رادیاتور اصلی متصل و به همین خاطر گرمایشی که در بخش اصلی به وجود می آید، میزان بالاتری از گرما را به نسبت برای اتاق ها تأمین می کند.

  • هزینه بالا

برق یکی از مهم ترین انرژی هایی محسوب می شود، که در تمام سیستم های گرمایشی نقش مهمی را برعهده دارند، و عملکرد این دستگاه ها وابسته به برق می باشد. در صورتی که شما بخواهید برای هر نقطه از محیط مد نظر خود رادیاتور قرنیزی باید هزینه ی زیادی را بابت مصرف برق پرداخت کنید.

ولی به طور کلی باید به این نکته توجه داشته باشید، که یک رادیاتور در یک اتاق خواب می تواند گرمای مورد نیاز را تأمین کند. 

  • تولید انرژی کارآمد کمتر

با توجه به این موضوع که رادیاتورهای قرنیزی با پایه هیدرونیکی برق گرمای سیستم را تولید می کند، ولی باید بگوییم، که این کار را به صورت غیر مستقیم انجام می دهند. شاید علت این موضوع برای شما سوال باشد، ولی در این مورد باید گفت، که جریان الکتریسیته یک مایع محصور، نفت یا آب را گرم کرده، و بعد از آن این مایع به گرمایش اتاق منتقل می شود. سیستم گرمایش که از طریق قرنیز دیواری هیدرونیک تأمین می شود، کارآمد تر از واحدهای الکتریکی کار می کند، و دلیل این موضوع به این خاطر می باشد، که هنگامی که سیال گرم شده می شود، جهت خنک شدن به زمان بیشتری نیاز دارد. پس اگر این سیستم در بخش از منزل شما قرار داده شود، که در آن حرارت گرمایی از رادیاتور قرنیزی تولید می شود، حرارت تولید شده ماندگاری بیشتری دارد، و یک سیستم هیدرونی معمولاً قیمت مناسب تری دارد. 

  • محدود کردن وسایل خانه

با توجه به این نکته که رادیاتورهای قرنیزی با طراحی و دکوراسیون داخلی خانه ترکیب می شوند، در بیشتر موارد قابل مشاهده برای دیگر افراد نیستند، ولی گرمایی که از ناحیه ی رادیاتورهای قرنیزی تولید می شود، منجر به آسیب پذیر شدن وسایل موجود در منزل شما خواهد شد.

  • انبساط در رادیاتور قرنیزی

انبساط در رادیاتور قرنیزی به خاطر ویژگی های فیزیکی آب و گرمایش آن اتفاق می افتد. زمانی که آب به قدر کافی داغ و گرم شده باشد، و برای جریان در رادیاتور قرنیزی منتقل می شود، حجم بیشتری را اشغال می کند. آب بازگشتی از رادیاتور های قرنیزی در مرحله ی اول به یک منبع هوای فشرده منتقل تا مطمئن شوند، که فشار به قدر کافی افزایش پیدا کرده است.

در مورد این خدمات بیشتر بدانید.

نصب رادیاتور 

تعمیر رادیاتور



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید